Τα ραντεβού με Γιαννακόπουλο-Αλαφούζο τελευταία ελπίδα για τον Ερασιτέχνη

Μια αχτίδα φωτός στα ραντεβού που επίκεινται την ερχόμενη εβδομάδα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τον Γιάννη Αλαφούζο ψάχνει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Διοίκηση πρωτοδικείου έχει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός από τις 10 Ιουλίου. Με πρόεδρο τον Τάκη Οικονομόπουλο η ορισμένη από τον πρωτοδίκη διοίκηση έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να συγκροτήσει ομάδες αλλά και να κοιτάξει την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Μόνο που η επόμενη μέρα κάθε άλλο παρά εύκολη είναι αφού τα οικονομικά προβλήματα είναι τεράστια. Το μεγάλο ζήτημα που «καίει» είναι τι ομάδες θα καταφέρει να κατεβάσει τελικά ο σύλλογος την επόμενη σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου έχουν μείνει 1-2 παίκτες από τα περσινά ρόστερ.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι με τους περισσότερους αθλητές να έχουν ήδη κλείσει σε κάποια ομάδα το να καταφέρουν να βρεθούν παίκτες που θα συγκροτήσουν αξιοπρεπή ρόστερ είναι εξαιρετικά δύσκολο από τη στιγμή μάλιστα που τα χρέη είναι δυσβάσταχτα. Οι υποχρεώσεις προς την εφορία και το ΙΚΑ τρέχουν ενώ παραμένουν απλήρωτοι οι παίκτες των περσινών ομάδων αλλά και οι υπάλληλοι για αρκετούς μήνες.

Loading...

Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στο βόλεϊ ανδρών. Το τμήμα, έκανε φέτος την αγωνιστική υπέρβαση με την κατάληψη της τρίτης θέσης αλλά τα προβλήματα ήταν πολλά. Οι περσινοί ακόμη διακανονισμοί με τους παίκτες δεν έχουν εκπληρωθεί κάτι που γεννά και το ζήτημα της εμπιστοσύνης όσον αφορά τους παίκτες του φετινού ρόστερ, ειδικά τους ξένους. Αξίζει να πούμε ότι αν δεν υπογραφούν από τους παίκτες οι διακανονισμοί υπάρχει κίνδυνος με την αδειοδότηση, αφού οι τακτοποιημένες οικονομικές υποχρεώσεις προς τους παίκτες αποτελούν από τις βασικές προϋποθέσεις προκειμένου να μπορεί μια ομάδα να πάρει άδεια για να αγωνιστεί στη Volleyleague και την επόμενη σεζόν.

Την Παρασκευή έγινε ακόμη συνάντηση με τους ιθύνοντες του τμήματος μπάσκετ γυναικών, όπου δεν υπήρξαν όμως οριστικές αποφάσεις για το μέλλον. Αν δε βρεθεί άμεσα λύση στα προβλήματα που υπάρχουν είναι ορατός ο κίνδυνος οι ομάδες να βρεθούν στην Α2.

Ακολούθησε το PAOnea στο Facebook:

Όπως γίνεται αντιληπτό η εξεύρεση πόρων αποτελεί αυτή τη στιγμή το φως στο σκοτάδι για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Μόνο που και αυτό εναπόκειται στην συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο, αφού ουδείς εμφανίζεται πρόθυμος να αναλάβει το καράβι. Η συνάντηση των ανθρώπων της διοίκηση πρωτοδικείου με τους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ και της ΠΑΕ αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα και τότε αναμένονται οι οποίες εξελίξεις για το μέλλον του συλλόγου.

Ακολούθησε το PAOnea στο Facebook:
Πηγή SDNA

Διαβάστε ακόμη