Σύσκεψη Βασιλειάδη-συλλόγων για κάρτα φιλάθλου και αθλητικό νόμο

γιώργος-βασιλειάδης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης είχε σύσκεψη με εκπροσώπους της Super League, της ΔΕΑΒ, της ΕΛΑΣ και διαφόρων ομάδων για το θέμα της κάρτας φιλάθλου και τον αθλητικό νόμο.

Μία πρώτη κουβέντα σχετικά με την κάρτα φιλάθλου, αλλά και τον νέο αθλητικό νόμο είχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βσιλειάδης με εκπροσώπους της Super League, της ΔΕΑΒ, της ΕΛΑΣ, αλλά και των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Πανιωνίου. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και η συνεργασία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές συμφωνήθηκε να συνεχιστεί.

Πιο αναλυτικά:

Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, σε συνεργασία με τη Super League, σύσκεψη με θέμα την κάρτα φιλάθλου και τον αθλητικό νόμο. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι της Super League, της ΔΕΑΒ, της ΕΛΑΣ και των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.

Αυτή ήταν μία πρώτη συνάντηση στην οποία τέθηκαν συνολικά τα ζητήματα αντιμετώπισης της αθλητικής βίας και πώς αυτά θα εξειδικευθούν στον αθλητικό νόμο, με επίκεντρο το θέμα της ταυτοποίησης των φιλάθλων και την πρόληψη περιστατικών βίας. Τέθηκε επίσης το θέμα της οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων.

Loading...

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και συμφωνήθηκε να συνεχιστεί με σφιχτό χρονοδιάγραμμα η συνεργασία, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο και τη δημιουργία του βέλτιστου νομικού πλαισίου.

Ακολούθησε το PAOnea στο Facebook:

Διαβάστε ακόμη