Στον Ηρακλή Κηφισιάς η Ρόγκα

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για την Πένυ Ρόγκα που ανακοινώθηκε από τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Η Ελληνίδα λίμπερο επιστρέφει στην Κηφισιά μετά τη σεζόν 2011-2012. Η Ρόγκα μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, που χάνει ακόμη μια σημαντική μονάδα λόγω του διοικητικού και οικονομικού αδιεξόδου που υπάρχει στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Κηφισιάς αναφέρει:

Την μπλε φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς θα ξαναφορέσει η Πέννυ Ρόγκα (Ημ.γεν. 4/7/1987) καθώς συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου και προστέθηκε στην φαρέτρα του Σπύρου Χουντουμάδη.

Loading...

Με την επιστροφή του συλλόγου στην Α1 επιστρέφει και η διεθνής λίμπερο που με τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε, φορώντας την μπλε φανέλα, την περίοδο 2011-2012 αναδείχτηκε ως ένα από τα καλύτερα λίμπερο του πρωταθλήματος και πρόσφερε σημαντική βοήθεια στην ομάδα.

Η Πέννυ δήλωσε στο site του συλλόγου: Μετά από πέντε χρόνια ήρθε η στιγμή να επιστρέψω στον Ηρακλή Κηφισιάς. Είχα φυγει με τις καλύτερες αναμνήσεις και επιστρέφω με διάθεση και έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που με επέλεξε να στελεχώσω το ρόστερ της ομάδας και θα δώσω ότι καλύτερο για να πέτυχουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον παναθηναϊκό για αυτά τα τρία όμορφα χρονιά που έζησα εκεί και εύχομαι αργά η γρηγορά να βρει τον δρόμο του. Τέλος εύχομαι να έχουμε υγειά και μια καλή σεζόν.

Ακολούθησε το PAOnea στο Facebook:

Εκ μέρους της Διοίκησης ο Βασίλης Πανάγος δήλωσε:

Καλωσορίζω για άλλη μία φορά την Πέννυ στον σύλλογο και είμαι σίγουρος ότι σε συνδυασμό με τον πολύ καλό χαρακτήρα της και με τις αδιαμφησβήτητες αθλητικές ικανότητες που διαθέτει θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι μία Υγιή χρονιά.

Ακολούθησε το PAOnea στο Facebook:

Διαβάστε ακόμη