Λύτρωση Παναθηναϊκού με Εσιέν για την αδειοδότηση

essien

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να ανησυχεί για εμπλοκή στο θέμα της αδειοδότησης λόγω Εσιέν, καθώς και να δικαιωθεί ο Γκανέζος το Τριφύλλι θα πάρει κανονικά την άδεια.

Η περίπτωση Εσιέν συνεχίζει ακόμη και τώρα να ταλαιπωρεί τον Παναθηναϊκό, με τον Γκανέζο να έχει κάνει προσφυγη και να ζητάει την καταβολή του ποσού των 651.000 ευρώ. Αυτή η κίνηση του Εσιέν έβαζε εμπόδια στους «πράσινους» ενόψει αδειοδότησης, ωστόσο αυτό δεν θα επηρεάσει τελικά τον Παναθηναϊκό για να εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής για τη νέα σεζόν.

Το σενάριο ο Εσιέν να δικαιωθεί, ακόμη και με μικρότερο ποσό απ΄ αυτό που ζητάει, είναι πολύ πιθανό και τότε η ΠΑΕ θα πρέπει να καταβάλει μετρητοίς το υπόλοιπο οφειλόμενο ποσό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» από τη στιγμή που η προσφυγή δεν έχει κριθεί σε πρώτο βαθμό και παράλληλα θα υπάρξει έφεση, Παναθηναϊκός και Εσιέν θα μάθουν την οριστική απόφαση τον επόμενο μήνα.

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο φάκελος για την αδειοδότηση θα πρέπει να κατατεθεί στην ΕΠΟ μέχρι τις 31 Μαρτίου, οπότε με τα παραπάνω δεδομένα ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος του μήνα θα χρωστάει επισήμως χρήματα στον Γκανέζο και έτσι θα πάρει την άδεια.

Loading...
Ακολούθησε το PAOnea στο Facebook:

Διαβάστε ακόμη