«Λάδι» ο Καλογερόπουλος, παραπέμπεται ο βοηθός!

Παρά τις «φωνές» του Παναθηναϊκού, ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος παίρνει καλό βαθμό για τη διαιτησία του στο ματς με τον Ηρακλή, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, παραπέμπεται ο πρώτος βοηθός.

Οι «πράσινοι» έμειναν στο 1-1 στο «Καυτανζόγλειο» και μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασαν τα παράπονά τους για τον Καλογερόπουλο, τόσο επισήμως, όσο και με διαρροή. H εικόνα πάντως του αγώνα δεν δικαιολογεί τα συγκεκριμένα παράπονα για τον διεθνή ρέφερι και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παρατηρητής διαιτησίας, Θανάσης Βέλλιος αναμένεται να βάλει καλό βαθμό στον Καλογερόπουλο (τον δικαιώνει για το πέναλτι που έδωσε).

Στον αντίποδα όμως σοβαρό πρόβλημα έχει ο α’ βοηθός της συνάντησης, Αλέξανδρος Γρεβένης, που είχε στο ενεργητικό του κάποιες λάθος υποδείξεις οφ σάιντ, με σοβαρότερη εκείνη στον Μπουμάλ, ο οποίος έβγαινε από καλή θέση απέναντι στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Ο επόπτης από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής παραπέμπεται, κάτι που σημαίνει ότι θα… ξεκουραστεί για κάποιες αγωνιστικές.

Λιγότερα προβλήματα είχε ο β’ βοηθός, Χρήστος Μπαλτάς, χωρίς κι αυτός όμως να αποφύγει κάποια λάθη, τα οποία θα του μειώσουν τη βαθμολογία.

Loading...

Πηγή: sdna.gr

Ακολούθησε το PAOnea στο Facebook:

Διαβάστε ακόμη