Κωνσταντίνου: «Έχουμε διαβεβαιώσεις από τους οργανωμένους για το ντέρμπι»

βασίλης-κωνσταντίνου

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ποιοτικά καλύτερός από τον Ολυμπιακός και πως υπάρχουν διαβεβαιώσεις από τους οργανωμένους για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με δηλώσεις του στον Arena fm 89,4 μεταξύ άλλων μίλησε

Για την αναβολή της κλήρωσης του Κυπέλλου: «Υπάρχει φάρσα για βόμβα στην κλήρωση. Δυστυχώς. Πήραμε μια απόφαση και οι 4 ομάδες να γίνει η κλήρωση την Τρίτη στις 11.30».

Για το τι έχει αλλάξει στον Παναθηναϊκό: «Αλλάξαμε φιλοσοφία με τον Μαρίνο και τον Λυμπερόπουλο. Βαδίζει σε πολύ καλύτερα σκαλοπάτια η ομάδα. Και με τη διαιτησία που βαδίζει σε πολύ καλύτερο δρόμο».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Αντιμετωπίζουμε το ντέρμπι θετικά γιατί έχουμε θετικά μηνύματα και διαβεβαιώσεις από τους οργανωμένους που θα κρατήσουν ένα επίπεδο χωρίς ακρότητες».

Loading...

Για την διαιτησία στο ντέρμπι: «Πιστεύω ότι ο διαιτητής θα παίξει 50-50. Ποιοτικά είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Έχουμε 3-4 πολύ σημαντικούς και ποιοτικούς παίκτες, αλλά και τους υπόλοιπους που τους πλαισιώνουν».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας: «Η εικόνα χθες του Ολυμπιακού ήταν κακή. Φταίνε οι άλλες ομάδες που παίρνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Είναι 6 παιχνίδια και η διαφορά δύσκολα καλύπτεται από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός».

Ακολούθησε το PAOnea στο Facebook:
Ακολούθησε το PAOnea στο Facebook:

Διαβάστε ακόμη