Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον Παναθηναϊκό – Δεν ξέρει τι να κάνει ο Πασκουάλ, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση!

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε άλλη μια ήττα και η ευρωπαϊκή παρουσία του τριφυλλιού, μόνο ελπιδοφόρα δεν είναι. Το πρόβλημα είναι γνωστό κι ο Πασκουάλ τρελαίνεται. 

Με εξαίρεση το παιχνίδι κόντρα στην Εφές στο ΟΑΚΑ, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε δεν έχει βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό. Βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας, αλλά είναι σαν να μην βρίσκεται, αφού η προσφορά του είναι μηδαμινή. Είτε φταίει αυτός είτε η διαχείριση από τον Τσάβι Πασκουάλ, το αποτέλεσμα το ένα και το αυτό είναι: μηδέν εις το πηλίκον.

Και ο λόγος γίνεται για μία μεταγραφή που σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού στον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και η οποία αντιμετωπίστηκε από ουκ ολίγους με δυσπιστία. Και λόγω του χαρακτήρα του παίκτη, αλλά και επειδή κρινόταν ότι η ομάδα δεν είχε ανάγκη για προσθήκη στην θέση “3”.

Ακολούθησε το PAOnea στο Facebook:

Η μεταγραφή, όμως, προχώρησε, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται τώρα. Τώρα το μόνο, που μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να προσπαθήσει να κερδίσει από τον Ιταλό όσα περισσότερο μπορεί μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε και λήγει η συνεργασία τους.

Ετσι όπως είναι ο Ιταλός τώρα, δεν μπορεί να βοηθήσει. Μένουν, όμως, τρεις μήνες μέχρι το τελος της χρονιάς και ουδείς μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα. Αλλωστε ο Τζεντίλε έχει προσόντα, το θέμα, όμως, είναι ότι δεν μπορεί μέχρι στιγμής να τα εμφανίσει έτσι όπως πρέπει να τα εμφανίσει.

Γενικά, πάντως, ο Παναθηναϊκός θέλει μία αναπροσαρμογή πλάνων, αφού με το τρίποντο, τρίποντο, τρίποντο, και προβλέψιμος γίνεται και στη κακή του μέρα δεν μπορεί να κερδίσει ούτε την Γαλατά και την Ούνιξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:  Ορθάνοιχτο του Τζεντίλε για Παναθηναϊκό!

Ως γνωστόν, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν χαλάσει πάρα πολλά χρήματα και έχουν στόχο να επιστρέψουν στο φάιναλ-φορ. Τώρα, λοιπόν, στη κρίσιμη καμπή της Ευρωλίγκας, πρέπει να βρουν εναλλακτικό πλάνο, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητές τους.

Σίγουρα θα τους βοηθήσει πολύ η επιστροφή στη δράση του Τζέιμς Γκιστ. Και αμυντικά, και επιθετικά, και σε θέμα προσωπικότητας και από πλευράς πάθους. Γκιστ και Μπατίστ δεν βρίσκεις κάθε μέρα.

Πηγή: www.Sportdog.gr

loading...