Οικονομόπουλος: «Πάνω από 3εκ. ευρώ τα χρέη στον Ερασιτέχνη»

Περισσότερα από 3 εκ. ευρώ εκτιμάει ο Τάκης Οικονομόπουλος πως είναι τα χρέη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και περιμένει τα ραντεβού με τους επιφανείς Παναθηναϊκούς, όπως εκείνο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μήπως και βρεθεί λύση στον σύλλογο.

Ο Τάκης Οικονομόπουλος έχει αναλάβει χρέη προέδρου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στη διοίκηση Πρωτοδικείου, με το «πουλί» να μιλάει στην εφημερίδα «Real News» για τις κινήσεις που θα γίνουν προκειμένου να βρεθεί λύση στη «μάνα του λόχου»

«Είμαστε ένα μεταβατικό σχήμα, αλλά θέλω να πιστεύω περαστικό. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστρα τα τμήματα του Παναθηναϊκού να μείνουν ζωντανά και με προοπτική μέλλοντος. Σίγουρα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και ασφαλώς η εικόνα που έχουμε σχηματίσει δεν είναι ευχάριστη. Εκτιμώ πως τα χρέη είναι περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ και αυτό που, μεταξύ άλλων, θα επιχειρήσουμε είναι αυτοί που τα οφείλουν να τα επιστρέψουν», είπε αρχικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Στη συνέχεια ο Τάκης Οικονομόπουλος ρωτήθκε για τις φήμες που θέλουν τον υποβιβασμό στα τμήματα που είναι υπερχρεωμένα: «Δεν θέλω να σκέφτομαι καν κάτι τέτοιο. Θα επιδιώξουμε συναντήσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους. Ήδη προγραμματίζουμε ραντεβού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και φιλοδοξία μας είναι να ενεργοποιήσουμε τους πάντες. Πρόκειται για τιτάνιο έργο, αφού κανείς μέχρι τώρα δεν έβαζε πλάτη και το θεωρώ κάπου υποχρέωσή μας να προχωρήσουμε μέχρι εκεί που δεν πάει, μέχρι το τέλος. Σε όποιον είναι Παναθηναϊκός θα απευθύνουμε πρόταση, δεν περισσεύει κανείς. Δεν είμαστε χθεσινοί στην ομάδα, γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Προφανώς και το εγχείρημα δεν είναι εύκολο και ξέρουμε ότι βάζουμε το κεφάλι μας στον ντορβά, όμως είμαστε Παναθηναϊκός, που θα πει μάχη ακόμη και κόντρα στα κύματα, με μοναδικό προορισμό την ευημερία των τμημάτων του».

Loading...
Ακολούθησε το PAOnea στο Facebook:

Διαβάστε ακόμη