Μπεργκ: «Nίκη με Ολυμπιακό»

Να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία με τον Ηρακλή θέλουν στον Παναθηναϊκό, με τον Μάρκους Μπεργκ να τονίζει πως η ομάδα είναι έτοιμη ψυχολογικά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο οποίο και θέλει τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να νικήσει για ακόμη ένα ματς μακριά από την Λεωφόρο, με τον Μάρκους Μπεργκ να παραδέχεται στην εφημερίδα «Goal» πως υπάρχει απογοήτευση μετά το 1-1 κόντρα στον Ηρακλή: «Ήταν απογοήτευση για εμάς αυτό το ματς γιατί αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να πηγαίνουμε πολύ καλύτερα απέναντι σε τέτοιες ομάδες, αλλά δεν το καταφέραμε αυτό σήμερα. Υπάρχει απογοήτευση, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε πλέον αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δούμε τι καλό μπορούμε να δημιουργήσουμε στα επόμενα ματς».

Όσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (19/3) στη Λεωφόρο, ο Σουηδός είπε: «Είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά για το ντέρμπι. Τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε μέσα στην εβδομάδα σωστά και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να νικήσουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Πηγή: sdna.gr

Ακολούθησε το PAOnea στο Facebook:

Διαβάστε ακόμη