Ανατροπή: Θετικός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Γουδή!

giannakopoulos-goudi

Γιαννακόπουλος: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία για τη διπλή ανάπλαση Γουδή- Λεωφόρος»

Θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση υπέρ του γηπέδου στο Γουδή και πλέον σύσσωμη η «πράσινη» οικογένεια προχωρά συντεταγμένα στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Μετά τις χθεσινές (16/3) δηλώσεις του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε εκ νέου θέση σχετικά με το ζήτημα της προοπτικής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή.

Στη γραπτή του δήλωση το πρωί της Παρασκευής (17/3), ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods τονίζει πως συντάσσεται με την προοπτική του γηπέδου στο Γουδή, αναλογιζόμενος την θέληση των φιλάθλων του συλλόγου που επιθυμούν ένα γήπεδο εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή του πως το ΟΑΚΑ αποτελεί την πιο κατάλληλη και εφικτή λύση για το μπάσκετ και για το σύλλογο, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συντάχθηκε στην θέληση των φιλάθλων του «Τριφυλλιού». Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αφήνει εκ νέου αιχμές για τον τρόπο που κινήθηκε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός όλο το προηγούμενο διάστημα, κάνοντας ταυτόχρονα αναφορά στη συνολική προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου στο «τριφύλλι».

Loading...

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Προσωπικά πιστεύω το ΟΑΚΑ ως την κατάλληλη και πιο εφικτή λύση για το μπάσκετ αλλά και για ολόκληρο το σύλλογο μας, για μια σειρά από λόγους. Για αυτό άλλωστε δημιουργήσαμε ομάδα εργασίας με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη ώστε να προχωρήσουμε ενωμένοι σε συγκεκριμένο πλάνο βάσει της μελέτης της Delloite. Από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι μας να λαμβάνουμε υπόψη τη γνώμη των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος μας προτιμάει γήπεδο εντός του Δήμου Αθηναίων άρα συντασσόμαστε μαζί του. Αναλογιζόμενοι όλες τις παραμέτρους του γηπεδικού ζητήματος χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία για τη διπλή ανάπλαση Γουδή- Λεωφόρος και αναμένουμε τις εξελίξεις.

Ακολούθησε το PAOnea στο Facebook:

ΥΓ: Έπειτα από μισό αιώνα και πλέον προσφοράς της οικογένειας μου στον Παναθηναϊκό, πίστευα ότι έχουμε κατακτήσει το σεβασμό και φυσικά το δικαίωμα να μην θεωρούμαστε «ο καθένας», ειδικά σε τόσο σοβαρά ζητήματα της Παναθηναϊκής Οικογένειας. Προφανώς κάποιοι δεν το συμμερίζονται και συνεχίζουν να λειτουργούν εν κρυπτώ».

Ακολούθησε το PAOnea στο Facebook:

Διαβάστε ακόμη